De Heren recreanten hebben hun jaarlijkse clinic in Braamt volbracht zonder onherstelbare schade aan te richten.
Het driedaagse evenement bestond als gebruikelijk uit sportieve hoogstandjes en ontspanning in het uitgaansleven van Doetinchem. Opmerkelijk was de terugval van Michael Breel die niet alleen de kleur in zijn haar verliest maar tevens de aandacht van vrouwen onder de veertig. Zelfs de oude vertrouwde Thérèse weigerde uit de keuken te komen voor een drankje en een praatje! Zijn til-skill werd dit jaar ook niet getest.

[img]/img/nieuws/stroombroek.jpg[/img]

Wellicht aangeslagen door deze ervaring, bleef zijn prestatie bij het Kleissduiven schieten onder de maat. De Haasjes bleken te snel en bleven de hagel voor. Bij het GPS wandelen op zondagochtend, lukte het nog wel om zijn medewandelaars bij te benen, het boogschieten ging hem slechter af. Niet één maal bereikte hij zijn normale niveau en slechts de kleurenblindheid van zijn directe rivaal maakte dat hij een nipte overwinning boekte.
Zo werd het toch nog een geslaagd weekend.