Afgelopen dagen heeft een delegatie van het Heren Recreantenteam Rome onveilig gemaakt. Men was onder het mom van een bisschoppenconferentie op bezoek bij basketbaalmaat Rico, die een half jaar in Rome verblijft voor een geheime NAVO missie.
[img]/img/nieuws/Rico verrast (Large).JPG[/img]
De dresscode leidde tot een gemakkelijke herkenning op vliegveld Ciampino, waarna de mannen zich onder het roepen van “Uomini Andiamo!” in snelle bolides verplaatsten naar het centrum van Rome. Hier werd direct begonnen met het testen van de Italiaanse drank en het eten. Later die nacht was men evenwel niet te beroerd om op het Pietersplein de Paus in slaap te zingen. De volgende dagen waren enerverend, vermoeiend en vol culturele indrukken. Samengevat door het langste lid met “overal waar je een hoek om slaat kom je ouwe troep tegen”
Hoogtepunt van het bezoek was de Pauselijke zege op zondagochtend, die er voor zorgt dat er weer een heel jaar verkwikt kan worden gebasketbald.