Zaterdag trad de U12-1 aan tegen het jongensteam van de Grasshoppers in Katwijk. Na de vier verloren wedstrijden tegen de twee top teams van de competitie, was het vanaf het begin duidelijk dat ze er alles aan wilden doen om nu met de winst naar huis te gaan. Het 1e kwart was zeer goed: zowel de verdediging als de aanval werd mooi uitgevoerd. De stand na het eerste kwart was duidelijk: 7-20.

Het 2e kwart ging gelijk op, maar vooral Mady blonk uit en scoorde vijf keer. Omdat er door iedereen fel verdedigd werd konden de Grasshoppers niet goed tot aanvallen komen. Opvallend waren twee forse Grasshoppers, de bulldozers genoemd, die soms gewoon hun massa inzetten. Olivier vloog hierdoor zelfs een keer door de lucht alsof hij aan het trampoline springen was. De tussenstand was 19-34.

In het 3e kwart werd de voorsprong mooi uitgebouwd tot de solide stand: 25-46.

Vanwege de ruime voorsprong in het 4e kwart werden de teugels iets gevierd en ging iedereen meer voor de eigen winst spelen. Het passen werd soms vergeten en ook kon de tegenstander te vaak scoren uit een spelhervatting. Verder niet getreurd hoor, want de eindstand werd toch een hele mooie 40-64. Iedereen heeft zich voor 100% ingezet en we hebben een hele leuke wedstrijd gezien. Goed gedaan jonge wolven!

In de kantine werd de overwinning extra feestelijk afgesloten met chocoladeletters en pepernoten!

[i]Scores:[/i] Eveline 12, Vincent 8, Mady 12, Eliah 2, Emma 10, Jeroen 10 en Mathijs 10.