Op 13 oktober j.l. plaatste het bolwerk MU18 team zich via drie overwinningen in de voorronde poule voor de 1e ronde van de NBB Bekercompetitie meisjes U20/U18. Deze 1e ronde zal plaatsvinden in het weekend van 10-11 november 2007 waarbij de Final Four deelnemers 2007 (Dames U20 eredivisie) Celeritas-Donar, Yellow Bike, Binnenland en Almonte vrij zijn.

[i]Het volledige wedstrijdprogramma ziet er als volgt uit:[/i]
Matrixx Magixx – STOL-Grasshoppers
The Black Eagles – Amazone Leidsche Rijn
Perik Jumpers – Haaglanden Royals
Lokomotief U18 – Mosquito’s

Als enige niet in de Dames U20 eredivisie spelend team staat de bolwerkmeiden een zware wedstrijd te wachten tegen het gerenommeerde team van Mosquito’s. Het team van Mosquito’s bezet momenteel de 7e plaats in de Dames U20 eredivisie met twee gewonnen en twee verloren wedstrijden. Maar zoals is gebleken bij de Super Saturday afgelopen april zijn verrassingen in de “Hel van Rijswijk” mogelijk, zeker als het altijd massaal aanwezige publiek achter het team gaat staan!!

[img]/img/nieuws/bolwerk MU18.jpg[/img]
staand v.l.n.r.:[i] Ton Kallenberg, Richelle vd Keijl, Kirsten Siera, Tammie van Biemen, Sigourney Lionar, Willeke Bruins, Maxime Essenstam, Marcel Tijssen[/i]
gehurkt v.l.n.r.:[i] Willemijn Kallenberg, Rosanne Kruithof, Lara Moerer, Ella Tijssen, Chanel Oschmann, Zera Butter[/i]

Kom allemaal op zondag 11 november (18:00 uur) naar Rijswijk om het bolwerk MU18 team aan te moedigen!!

[img]/img/nieuws/loko2.jpg[/img]