Nu te koop, de BVL-Panzeri-clubtas. Een super mooie sporttas in de BVL-rood kleur. De tas, van hoge kwaliteit, is voorzien van twee handige opbergvakken voor “natte” kleding en handdoek na afloop van de training of wedstrijd. In het midden een groot vak voor o.a. je basketbalschoenen. Voorop een afdeling voor papieren, mobiel, portefeuille etc. De tas wordt bedrukt met BV-LEIDERDORP op de voorkant en op verzoek wordt ook je shirtnummer op de tas gedrukt. Zo is jou BVL-tas ook nog gepersonaliseerd! De tas kost inclusief bedrukking 46 euro. Heb je interesse, bel dan naar onze leverancier van de Panzeri-teamkleding: Dynamic-sportswear (0704190778) of ga eens langs om ook de mooie collectie basketbalschoenen en kleding te bekijken (Damplein 32, Leidschendam).
[b]Het is “uitverkooptijd”, dus kortingen van 10% t/m 40%[/b].
[img]/img/nieuws/BVL-Panzeri-Tas.png[/img]