[b]Aanpassing trainingsschema[/b]
Vanaf heden is het trainingsschema op de vrijdag aangepast. Omdat we nog al wat instroom hebben van nieuwe, jonge leden hebben we besloten om op de vrijdag trainingen te organiseren vanaf 17.00 uur. We kunnen dan meer aandacht besteden aan de opleiding van de (nieuwe) U10 leden. Ook positief is dat we nu een training kunnen organiseren voor het complete U16-2 team. Het team trainde deels met de U16- selectie en deels in andere trainingsgroepen. Nu hebben ze ook een echte teamtraining.
De nieuwe vrijdagindeling is als volgt:
[i]17.00 – 18.00 uur:[/i] U10/U12-2 o.l.v. Maaike Klompmaker, U12-1 o.l.v. Glenn Schijf en Wichard Jacobi, JU14-2 o.l.v. Ramon van Winkel.
[i]18.00 – 19.00 uur:[/i]JU16-2 o.l.v. Ramon van Winkel, open training (fundamentals) o.l.v. Edmar Diebels en Paul Crama.

[b]Ton Paulides begeleider U10/U12-2 groep[/b]
De TC is al een tijdje op zoek naar een (technisch) begeleider voor de jongste jeugd. Die hebben we gevonden! Ton Paulides (welke basketbalkenner kent hem niet?) gaat vanaf heden de trainsters (Renske en Maaike) en de nieuwe coach (Loman) begeleiden.

[b]Loman Leefmans coach van nieuw U10 team[/b]
Vanaf januari zal BVL ook weer een U10 team inschrijven in de regiocompetitie. Loman Leefmans zal het team gaan coachen.