Zaterdag moesten we om half 8 s`avonds uit in Utrecht tegen MU16 van UBall spelen. MU14 had eerder die dag tegen de MU14 van UBall gespeeld. Maar nu wij nog. We wisten wel dat het een zwaardere wedstrijd zou worden dan die we al hadden gehad maar de meeste hadden er wel vertrouwen in. Toen we binnen kwamen was er nog een andere wedstrijd bezig dus gingen we alvast op het wel veld ernaast rustig warm lopen. Toen de wedstrijd naast ons afgelopen was liepen we gewoon warm, net als anders.

De eerste kwart begon. We begonnen wel redelijk geconcentreerd in de verdediging. Hierdoor stonden we na de 1ste kwart maar 2 of 3 punten achter. In de 2de kwart waren we denk ik te veel me ons eigen mannetje bezig waardoor er een hoop helpsites mis gingen. Maar de grootste fout zat hem denk ik in de aanval waar we echt veel te dicht op elkaar speelden.
In de 2de kwart hebben we nog wel een aantal goede aanvallen en mooie steal`s gehad maar de punten liepen al te ver uit. Uiteindelijk hebben we met 26 punten verschil verloren. Maar we zijn wel van plan dat even anders te doen als zij bij ons thuis spelen, toch meiden?? Uball Mu16 – Lokomotief Mu16: 77-51