Het lijkt allemaal al weer heel erg lang geleden. Zaterdag 9 juni was de verenigingsdag. En wat voor één. Op deze site wordt druk gespeculeerd over de foto’s, “sta ik er ook op?” en aan “activiteiten-Mo” worden verzoeken gedaan om vooral maar nog meer van dit soort activiteiten te organiseren….
De dag begon op de basketbalvelden. Jong en oud waren actief. Hoogtepunt, als altijd, het ouder-kindtoernooi. Opvallende gebeurtenis, de terugkeer op de basketbalvelden van Ellis Tisseur en Ton Paulides. Daarna de vrije-worp shoot-out tussen “altijd raak” Maaike en “generaal” Lovink. Robin, wat ging er fout? Maaike, gefeliciteerd!
Vlak voor de bbq namen voorzitter Imad en Paul namens de TC even het woord. Paul eerde de kampioenen. Maar liefst vijf teams zijn dit jaar kampioen geworden! XU10-1(eerste klasse regio), JU12-1 (eerste klasse regio ), JU14-1 (hoofdklasse regio), DU 20 (2de klasse regio) en DS1 (1e klasse rayon). Beker en Medailles voor DU20 en JU14-1 (de andere teams hadden de prijzen al gekregen na afloop van hun laatste wedstrijd).

[img]/img/nieuws/JU14-1.jpg[/img]
[i]Jongens onder 14-1, ongeslagen kampioen in de hoofdklasse[/i]

Daarna deelde Imad aan een aantal leden nog een bloemetje (dames) en een flesje wijn (heren) uit aan leden die zich afgelopen seizoen verdienstelijk hebben gemaakt. Shirley Antes, Bert Klompmaker, Jacques Schijf, Corinne Supper, Karin Vlasman, Mo Bergman, Jeanette van Winkel, Ton Kallenberg en Prisca Kievit waren de gelukkigen.

[img]/img/nieuws/Imad.jpg[/img]
[i]Imad tussen zijn bloemetjes[/i]

[img]/img/nieuws/buiten.jpg[/img]
[i]Culinair genieten rond de bbq[/i]

De bbq was natuurlijk gezellig als altijd. Sinds Wanze hebben we een verenigingsweerman en die had (zoals altijd) weer goed weer geregeld. Voor het feest werden er snel nog wat “frisse” foto’s gemaakt en toen begon het toch echt… Over het feest zullen we geen woorden publiceren, maar gewoon wat foto’s. Beter kan het niet, toch? Tot volgend jaar!

[img]/img/nieuws/Raoul.jpg[/img]
[i]Captain van JU14-1 Raoul sprint naar de bbq[/i]

[img]/img/nieuws/mo-bert-marian.jpg[/img]
[i]Mo legt Bert en Marjolein nog een keer uit waarom ze Shrek haat[/i]

[img]/img/nieuws/DU20.jpg[/img]
[i]DU20 met hun trotse coach Bert[/i]

[img]/img/nieuws/Maaike en Anne.jpg[/img]
[i]Maaike met teamgenoot Anne, of is het Lynn[/i]

[img]/img/nieuws/Renske-Jeroen-Maaike.jpg[/img]
[i]Renske en Maaike, Jeroen is echt nog te jong hoor dames…[/i]

[img]/img/nieuws/meiden U14-U120.jpg[/img]
[i]Groepie… [/i]

[img]/img/nieuws/schijf.jpg[/img]
[i]Het feest was weer geweldig[/i]

[img]/img/nieuws/maaike do.jpg[/img]
[i]Do en… weer Maaike[/i]

[img]/img/nieuws/ouderwets jumpen.jpg[/img]
[i]”New-style” jumpen van Marjolein en Bert[/i]

[img]/img/nieuws/jacques-mo.jpg[/img]
[i]Jacques heeft ook op de dansvloer veel ruimte nodig…[/i]

[img]/img/nieuws/boys.jpg[/img]
[i]Tot in de kleine uurtjes… [/i]

[img]/img/nieuws/DJ.jpg[/img]
[i]Als DJ word je altijd omringd door vrouwelijk schoon…[/i]