Wie afgelopen dinsdag- en donderdagmiddag in de Bloemerd is geweest kan het niet ontgaan zijn: het jaarlijks schoolbasketbaltoernooi is weer begonnen! Dinsdag was het de beurt aan de meisjes om te strijden voor een plek in de finalepoule en donderdag hebben de jongens alles gegeven in hun strijd. Beide dagen zat de sporthal nokvol met deelnemers en aanmoedigend publiek. Spandoeken, toeters, ratels en echte cheerleaders, we hebben al van alles gezien, dus dat belooft wat voor aanstaande donderdag 22 maart als alle teams het vuur uit hun sloffen zullen rennen voor die felbegeerde beker. De scholen die zich hebben geplaatst in de finalepoule zijn bij de meisjes –De Schakel –Het Bolwerk –De Driemaster –Kastanjelaan en bij de jongens –De Regenboorg –De Hobbit –Het Bolwerk –De Leeuwerik –De Koninging Juliana –De Prins Willem Alexander. Als je niet geweest bent afgelopen week kom dan donderdag tussen 16.00 en 18.00 uur even langs. Het is zeker de moeite waard!