Afgelopen zondag 18 maart hadden Mu14 een wedstrijd tegen Noordwijk. Het was een belangrijk wedstrijd. De eerste paar minuten gingen vrij makkelijk er werd meteen gescoord door Lidwien, Lotte, Clotide en Rebecca. Meteen daarna volgde een time out waar in we meteen weer onze rust konden nemen. Daarna gingen we er weer fel tegen aan. Iedereen bleef bij zijn tegenspeelster omdat er over het hele veld verdedigd moest worden. Noordwijk scoorde ook een paar puntjes, maar niet veel. Er werd niet goed gepassed door onze goede verdediging.
In het begin van de 2e kwart ging het nog vrij goed, er werd goed naar voren gelopen. De bal werd hier en daar ook goed opgeeist door Yara waardoor ze ook scoorde. Aan het eind van de 2e kwart werd er nog meer gescoord door BVL. Ruststand: 38-11 voor BVL.
Het 3e kwart ging in en er werd toen meteen gescoord door Rebecca en Lotte. Het ging nog goed, maar wel minder dan in het 2e kwart en daardoor scoorde Noordwijk wat meer puntjes. Gelukkig maakte Tessa ook een paar puntjes, ook haar vrije worpen scoorde ze perfect. Aan het eind van het 3e kwart was de stand 58-22 voor BVL.
Het laatste kwart speelde we minder goed, Noordwijk ging meer scoren wat wel jammer was want we stonden zo mooi voor. Maar vanaf de 5e minuut ging het weer beter. Iedereen probeerde er weer fel tegen aan te gaan. De meeste werden moe waardoor we wel een paar puntjes misten. Jammer, maar toch nog een goede winst waardoor we nu 3e staan!! Eindstand: 34 – 60 voor BVL.