BVL heeft een nieuwe shirtsponsor voor één van de jeugdselectieteams. Hemmes, van den Berg & Karremans, accountants & belastingadviseurs, gaat een jeugdteam van BVL voorzien van mooie nieuwe Panzeri-shirts. Vrijdag 2 maart is het contract getekend. Het JU14-1 team zal zeer binnenkort in het gesponsorde tenue gaan spelen. De sponsering is tot stand gekomen door een initiatief van Shirley Antes, die we bij deze dan ook hartelijk willen bedanken voor haar inzet. Overigens vertelde Shirley ons stiekem dat er binnenkort nog een contract getekend gaat worden. Geweldig!

Als de shirts gereed zijn, volgt er een uitgebreide presentatie op de website.

[img]/img/nieuws/Hemmes vdBerg & Karremans foto.JPG[/img]
[i]De sponsors Stephan van den Berg en Marjo Karremans geflankeerd door Shirley Antes en onze trotse voorzitter Imad Abouljoud. Op de tafel is nog net een monster van de nieuwe kleding zichtbaar…[/i]