Bestuur en commissies van BVL zijn hard aan het werk om het beleid voor de toekomst vast te stellen en te organiseren. Er zijn een paar ontwikkelingen die sneller zijn gegaan dan verwacht, die willen we nu al bekend maken.
Er zijn een aantal sponsors (één hebben we onlangs bekend gemaakt) die vanaf eind maart een “teamtas” met wedstrijdkleding gaan sponsoren. Een mooie ontwikkeling. Het blijkt dat BVL wel degelijk in staat is om sponsors aan te trekken. De “teamtas” blijft eigendom van de vereniging. Het is dus niet zo dat de spelers van het desbetreffende team de kleding “krijgen”. De ”teamtas” kan per seizoen van team veranderen. Dit gebeurt in overleg met het bestuur en de betrokken sponsors. Via de sponsors introduceren we ook gelijk de nieuwe teamkleding van “Panzeri”. In de rubriek “Overig Nieuws” kun je er alles over lezen en zien. De kleding is vanaf eind maart te bestellen bij een nieuw lid van de WMS-commissie, Johan Anker. Meer info volgt. Op de a.s. algemene ledenvergadering in juni wil het bestuur voorstellen om het komende seizoen als overgangsjaar te bestempelen. Vanaf het seizoen 2008 – 2009 wordt het nieuwe tenue dan verplicht.

De TC heeft grote plannen voor volgend seizoen. In overleg met het bestuur is besloten te proberen de vereniging een “sportieve injectie” te geven,
Doordat we volgend seizoen door de doorstroming naar een oudere categorie een redelijk aantal U18-spelers hebben, is besloten om ook daar een “selectieteam” te formeren. We willen daarmee minimaal op rayonniveau gaan presteren. De TC is heel gelukkig met de toezegging van trainer/coach Ben Ponsioen dat als we een goede selectie kunnen samenstellen (evt. door samenwerking met andere verenigingen) we op hem kunnen rekenen. Haal je de U18-selectie (nog) niet, geen vrees, er komt ook voor een team van U18-2 een ervaren trainer/coach.
Edmar Diebels en Paul Crama zullen de U16 selectie vernieuwen. Het doel is om in deze categorie op rayonniveau te blijven spelen en te werken naar een positie hoog in het rayon voor het seizen 2008-2009. Zeker is dat een deel van het huidige U14-1 zal doorstromen naar de U16-selectie, zodat ook in de U14 categorie een nieuwe selectie zal ontstaan. We hebben voor het U14-1-team van volgend seizoen Jefferson de Man als trainer/coach genoteerd.
Het Bolwerkteam meisjes U16 (samen met Lokomotief en Oegstgeest) zal uiteraard blijven bestaan. De beide trainers/coaches, Marcel Tijssen en Ton Kallenberg gaan gewoon door.
Natuurlijk wordt er ook gewerkt aan de bezetting van de overige teams. Dat vinden we heel belangrijk, want dat is de basis voor de selectieteams.
Voor de meeste teams is dat (in klad) al rond, we zoeken nog naar goede oplossingen voor een klein aantal teams. Begin april hopen we de plannen voor alle teams tegelijk te kunnen presenteren.