Het Schoolbasketbaltoernooi was dit jaar weer een groot success. Na de spannende voorrondes streden op donderdag 22 maart jl. de beste ploegen tegen elkaar om de fel begeerde kampioensbeker. Vanaf 16.00 uur puilde ‘de Bloemerd’ bijna uit zijn voegen door het enorme aantal toegestroomde publiek dat op allerlei manieren de schoolteams kwam aanmoedigen. Er waren spandoeken, ratels en toeters om de jongens en meisjes in het veld te laten zien en horen dat de hele school achter ze stond.

De uiteindelijke winnaars voor schooljaar 2007 zijn:
[i]Bij de meisjes:[/i]
1 – Kastanjelaan
2 – Schakel
3 – Bolwerk

[i]Bij de jongens:[/i]
1 – Leeuwerik
2 – Koningin Juliana
3 – Bolwerk

Zonder de inspanningen van een aantal mensen van BVL zou dit toernooi niet mogelijk geweest zijn. We noemen dan in de eerste plaats de initiatiefnemer voor dit toernooi Bert Klompmaker. Hij heeft alles organisatorisch op de rails gezet en toen de leiding van het toernooi overgedragen aan de dames: Shirley Antes en Jeanette van Winkel. Ook hebben een aantal jeugdleden zich enorm ingespannen met het op professionele wijze fluiten van de wedstrijden. Het was voor de jeugd van Leiderdorp een leuke manier om kennis te maken met de sportieve en spannende basketbalsport.