Met nog twee wedstrijden te gaan “lijkt” BVL U10-1 hard op weg te zijn kampioen te worden. Afgelopen zaterdag was MSV de tegenstander en ook zij waren niet opgewassen tegen het BVL-geweld. In de eerste periode werd er meteen scherp gespeeld (dit i.t.t. vorige week toen de eerste twee perioden nogal “slap” werd begonnen) en liepen we al uit tot 25 tegen 6. Vincent Duijvensteijn, Burhan en Emma en vooral Evelien scoorden met mooie regelmaat hun punten. (Vincent Lambert was ziek) Mathijs kreeg de nodige kansen en pakte af en toe een puntje mee. In het tweede kwart werden Jeroen en Olivier in stelling gebracht en dat leverde samen met de scores van Emma en Mathijs weer een 20 tal punten op.
Het derde kwart speelde BVL met vier man en boven verwachting werd dat een heel goed kwart; MSV had even een zwakker vijftal en dat werd door ons viertal vakkundig bespeeld: 32 punten tegen 0 punten voor MSV.
Het lijkt wat saai te worden maar ook het vierde kwart werd er naar hartelust gescoord en haalde BVL de 100 punten grens. Uiteindelijk werd het 105 tegen 16 en werd er in de kantine even nagepraat onder genot van een hapje en een drankje. Volgende week is de uit-wedstrijd tegen Oegstgeest.

[b]Scores BVL:[/b] Emma: 8 punten, Mathijs: 10 punten, Vincent D.: 2 punten, Olivier: 6 punten, Jeroen: 32 punten, Evelien: 39 punten en Burhan : 8 punten