[img]/img/nieuws/NBA-ASweb.png[/img]
Iedereen kent het begrip “All Star Game”. In de Verenigde Staten is dit evenement elk jaar een waar festijn waar iedere basketballiefhebber naar uitkijkt. De beste 20 basketballers van de NBA spelen dan tegen elkaar (Oost tegen West). Dit jaar wordt op 18 februari in Las Vegas de NBA All Star Game 2007 gespeeld en live uitgezonden op televisie in de nacht van 18 op 19 februari.
BVL laat dit niet zomaar voorbijgaan.
Wij organiseren in die nacht een All Star Sleep-in. Een wat? Een All Star Sleep-in.
We beginnen die avond om 22.00 uur met een onderling toernooi, waarin gemengde teams tegen elkaar spelen. Daarna douchen en met zijn allen via een groot scherm naar de NBA All Star Game kijken. Die duurt van 2.00 uur tot 4.00 uur. Als de wedstrijd afgelopen is slapen we met zijn allen in de hal tot de volgende ochtend. Na een klein ontbijtje vertrekken we dan weer naar huis (om daar waarschijnlijk weer in slaap te vallen).
De kosten per persoon voor deze “All Star Sleep-in” bedragen € 10,00.
Daarvoor kunnen de kinderen meedoen met het toernooi, wat lekkers en een drankje, de All Star Game kijken en een ontbijtje in de ochtend.
Heb je zin om hieraan mee te doen? Kom dan deze week naar de training. Je trainer deelt inschrijfformulieren uit. Vul hem in, doe hem in een envelop met je naam erop, voeg er € 10,00 bij en lever hem vóór 1 februari in bij Ramon v. Winkel, Paul Crama, Renske Kleiss of Maaike Klompmaker.
Natuurlijk is begeleiding van volwassenen onmisbaar. Enkele trainers en coaches en leden van de activiteitencommissie zullen aanwezig zijn, maar extra begeleiding is altijd prettig.
Wil je je als ouder daarvoor opgeven, nou dat kan ook via het inschrijfformulier. De organisatie (activiteiten werkgroep) neemt dan contact met je op.
Het evenement begint om 22.00 met een basketbaltoernooi. Zorg dus dat je om 21.30 aanwezig bent. Hou de website in de gaten voor volgende mededelingen.

[b]Weten jullie een leukere manier om de voorjaarsvakantie mee te beginnen?
Wij hopen dat jullie allemaal komen, dus tot de 18de februari![/b]
[img]/img/nieuws/NBA-ASweb.png[/img]