Het bestuur van BVL wenst iedereen een sportief en vooral gezond 2007. Bovendien hopen we dat we het komende jaar BVL weer een impuls kunnen geven om “ oude tijden” te doen herleven. Begin december hebben we de financiële regeling met de gemeente ondertekend. Dat betekent dat we de komende jaren niet meer alleen met geld bezig hoeven te zijn, maar ook kunnen bouwen aan een nieuw sportief en sociaal fundament. Het bestuur heeft een aantal werkgroepen geformeerd. De werkgroepen zijn al enthousiast begonnen met het organiseren of regelen van een aantal projecten waarvan ieder lid het komende jaar ongetwijfeld iets gaat merken. Eén evenement willen we alvast noemen: In de nacht van zondag 18 op maandag 19 februari zal er in de Bloemerdhal een grote happening georganiseerd worden voor de jeugdleden (vanaf U12) rondom de “NBA All Star Game”. Leg je slaapzak en je mooiste basketbalpak alvast klaar. Hou de mededelingen hierover scherp in de gaten. Niet alleen op de website, ook zal er info volgen via je trainer/coach.