Op zaterdag 16 juni zal sporthal De Bloemerd het strijdtoneel zijn van de finaledag van de Nederlandse kampioenschappen U14 (jongens en meisjes). De eerste finaledag (een week eerder op zaterdag 9 juni) zal worden gespeeld in de Westlandhal in ‘s-Gravenzande. De organisatie van deze dag zal worden verricht door Westland Stars.

Voor BV Leiderdorp een ideale kans om zich zo aan het eind van het seizoen nog eens landelijk te presenteren als goede organisator van evenementen! BVL was twee jaar geleden (in 2005) organisator van de eerste dag van de NJK kadetten. Het eigen bolwerkteam liep toen vlak voor de finale dag de plaatsing voor de NK mis door in de play offs te verliezen van Binnenland.

Dit jaar nemen uit het rayon West zowel bij de jongens als bij de meisjes twee teams uit Rayon West deel. Dit is mogelijk doordat aan het toernooi 6 teams deelnemen (uit de vijf rayons een, bovendien mag het rayon dat het vorig jaar de kampioen leverde een tweede team afvaardgen). Zowel bij de jongens als bij de meisjes maken de teams van onze bolwerkpartners Lokomotief goede kans zich voor de NK te plaatsen.

Natuurlijk horen jullie hier meer van maar plaats het alvast in je agenda!