BVL U10-1 speelde afgelopen zaterdag de eerste thuiswedstrijd in de Bloemerdhal tegen de altijd fysiek sterk spelende Grasshoppers. In het eerste kwart ging Leiderdorp er meteen tegen aan. De tegenstander werd al op de eigen helft vastgezet en was niet opgewassen tegen het sterkere BVL; Vincent, Jeroen en Evelien scoorden er stevig op los en zorgden voor een 16-1 voorsprong. In het tweede kwart ging dit gewoon verder en ook Eliah, Mathijs, Mustafa en Mady zetten de tegenstander voortdurend onder druk en scoorden ook hun punten. Bij de rust stond het al 40 -3.
De derde kwart speelde BVL U10 even met 4 man want we speelden met 7 spelers en toen kwamen de Katwijkers een aantal keer tot scoren. Het vierde kwart ging het pas echt “los” Evelien, Vincent en Jeroen kregen nu echt de smaak te maken en gingen er als een haas vandoor en scoorden het ene na het andere punt. Het laatste kwart werd gewonnen met 34 tegen 4 en dat bracht de eindstand op 86 – 14.
Dit is een mooi begin van dit seizoen; benieuwd wat we volgende week laten zien tegen BS Leiden.