Op zondag 27 augustus 2006, aan het begin van een nieuw sportseizoen, houden de sportverenigingen en ook de andere gebruikers van de Bloemerd, OPEN HUIS.
Deze middag kunnen de inwoners van Leiderdorp en omgeving kennis nemen van de sportieve activiteiten die in de Bloemerd plaatsvinden.

BVL doet natuurlijk ook mee. Een prachtige gelegenheid om de bezoekers te tonen wat wij zoal te bieden hebben. Via “openbare trainingen” willen we proberen meerdere Leiderdorpers enthousiast te maken voor onze vereniging.
Vanaf 13.00 uur heeft de U10 groep en de U12-1 groep training van Renske Kleiss en Ramon van Winkel. Dat zal duren tot ongeveer 14.15 uur. Daarna, om 14.30 uur, komen U14-1 en U16-1 aan de beurt om te laten zien hoe er bij ons getraind wordt. Paul Crama en Edmar Diebels zullen deze trainingen verzorgen.
De trainers zullen de groepen via een simpele email uitnodigen, let dus op je mailbox.

Op het “Bloemerdplein” (veldje achter de skatebaan, 12.00 uur – 16.00 uur) komt een informatiemarkt. Alle verenigingen en gebruikers van de Bloemerd hebben hier de beschikking over een kraampje van waaruit de vereniging informatie kan geven aan de bezoekers en ze uitnodigen om naar het eigen sportveld te gaan. Verder is er een speelkussen voor kinderen, verkoop popcorn en ijs.
Alle bezoekers krijgen een programma, plattegrond en een stempelkaart. Elke vereniging organiseert een activiteit waarmee de bezoekers een stempel kunnen verdienen en bij inleveren krijgen ze een aardigheidje. Aan het eind van de dag kunnen ze nog meedingen naar een prijs.

Nieuw is de Bloemerdloop. Een sponsor/prestatieloop door de Bloemerd.
Inschrijving kost 1,50 euro en kan vanaf 10.00 uur bij sporthal De Bloemerd. Om 10.30 uur start de kidsrun (500 m). Om 11.00 uur start de loop van 2,5 / 5,0 / 7,5 / 10 km. Doe mee, schrijf je in samen met je teamgenoten, trek het clubshirt aan en maak reclame voor je vereniging. Aan het eind krijg je iets te drinken en een herinnering. Dit is mede mogelijk gemaakt door C1000 Leiderdorp en Henk van Driel Sport

Vertel het je familie, vrienden en buren en neem zoveel mogelijk mensen mee naar deze Bloemerddag; zij zullen er geen spijt van krijgen.