De wens die we hebben ingediend voor het Rabobank Wensenfonds 2006 is door de jury genomineerd voor de volgende ronde. Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee. We hebben namelijk gevraagd om een elektronisch scorebord, twee 24-secondetimers en een elektronische beurtelingsbalbezitpijl. Deze hebben we nodig om 2 wedstrijden tegelijk, op rayonniveau, te kunnen spelen. Dit bespaart ons zaalhuur, omdat we anders deze wedstrijden na elkaar moeten spelen. Bovendien is het voor het publiek veel leuker als ze 2 spannende wedstrijden tegelijk kunnen volgen.

Om uitgekozen te worden hebben we jouw hulp nodig. Per categorie, in ons geval Sport, wordt de wens met de meeste stemmen uitgevoerd. Hoe meer stemmen, hoe groter de kans dat onze wens vervuld wordt. Dus vragen wij jullie om aan iedereen (familieleden, kennissen, collega’s, vrienden en vriendinnen en buren) te vragen om hun stem op ons uit te brengen. Je kunt nu al stemmen op [url=http://www.rabobankwensenfonds.nl]www.rabobankwensenfonds.nl[/url] en er kan tot 18 augustus gestemd worden. Niet iedereen is in het bezit van een computer en/of internet. Daarom kan je ook een stemformulier ophalen bij één van de kantoren van de Rabobank in Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest.

In september worden de winnende wensen voor 2006 bekend gemaakt. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat BVL één van de winnaars wordt! Het zou leuk zijn als we het nieuwe basketballseizoen nog professioneler kunnen beginnen.

Hieronder vind je de spelregels waar we ons aan moeten houden en nog wat extra informatie:
• De stemperiode is van 20 juni tot en met 18 augustus.
• De jury heeft 51 wensen genomineerd. Deze zijn reeds bekend gemaakt via de website en via advertenties in de lokale kranten. U mag stemmen op maximaal één wens.
• Er zijn drie mogelijkheden om te stemmen:
– Via de website ([url=http://www.rabobankwensenfonds.nl]www.rabobankwensenfonds.nl[/url]) onder ‘stem nu’.
– Via de papieren formulieren die af te halen zijn op de kantoren van Rabobank Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest. U kunt maximaal 3 formulieren ophalen.
– Via de advertenties die verschijnen in het Leidsch Dagblad, Leiderdorps Weekblad en de Oegstgeester Cournant.
• Per categorie worden de wensen met de meeste stemmen uitgevoerd.
De spelregels:
• Het is toegestaan de papieren formulieren en de advertentie te kopiëren. Echter: iedere inwoner van Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest mag één maal zijn/haar stem op een wens uitbrengen. Alleen volledig ingevulde formulieren tellen mee.
• Per formulier mag één stem worden uitgebracht. Formulieren waarom meerdere stemmen zijn aangekruist, tellen niet mee.
• Mocht duidelijk worden dat een van de indieners van de wensen zich niet aan bovenstaande regels en de regels die zijn genoemd in het wedstrijdreglement houdt, houdt Rabobank Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest zicht het recht voor de betreffende wens uit te sluiten van deelname aan het Rabobank Wensenfonds.