De traditionele verenigingsdag als afsluiting van het seizoen heeft zaterdag 17 juni ’06 weer plaatsgevonden. Hoewel het aantal deelnemers wat tegenviel was het volgens de aanwezigen een geslaagde dag. Zoals ieder jaar werd er fanatiek gestreden om de eer; welk team haalt het meeste aantal punten. Ook de ouders van met name de welpen en benjamini’s hebben van zich laten horen en speelden een paar pittige wedstrijdjes. Voor de jongste jeugd is het hoogtepunt een wedstrijd tegen je ouders, die toch altijd weer door de kinderen gewonnen worden. Zou de scheidsrechter er een hand in hebben?

[img]/img/nieuws/Ver 01.jpg[/img]
[i]De mini’s tegen hun ouders…. spannend…![/i]

[img]/img/nieuws/Ver 02.jpg[/img]
[i]Meisjes junioren speelden tegen de dames recreanten… Wie hebben er eigenlijk gewonnen?[/i]

Door het mooie weer was het ook aangenaam vertoeven op het terras tijdens de barbecue. De activiteitencommissie had haar best gedaan en er was naast vlees ook heerlijke salades, brood en patat voor iedereen.

[img]/img/nieuws/Ver 07A.jpg[/img]
[i]Gezellige drukte tijdens de bbq [/i]

De voorzitter nam hier het woord om de twee teams die kampioen geworden zijn te huldigen en de beker te overhandigen; Dames 1 wegens afwezigheid postuum en de jongens Aspiranten 2 ontvingen naast de beker ook een prachtige medaille met heel toepasselijk een oranje lintje.

[img]/img/nieuws/Ver 03.jpg[/img]
[i]Jongens aspiranten 2 kampioen! De mini’s (bankspelers) testen het goud[/i]

Daarna was het tijd voor het feest. Renske Kleiss trad op als gelegenheids-DJ en bediende met veel plezier de karaokemachine. Mede door de inspanningen van Aniek vd Heuvel en Maaike Klompmaker werd er veelvuldig opgetreden en was de dansvloer steeds bezet.

[img]/img/nieuws/Ver 04.jpg[/img]
[i]Vooraf aan de karaoke. Renske ronselt deelnemers… [/i]

[img]/img/nieuws/Ver 05.jpg[/img]
[i]Karaoke. Welp Gino Anker neemt samen met z’n vader het initiatief… [/i]

Ook de aubade van de heren Recreanten voor Michael Breel (die door omstandigheden bij een vorige gelegenheid niet geheel juist was verlopen) werd nog eens luidkeels uitgevoerd. Iedereen had het goed naar zijn of haar zin en er werd tot sluitingstijd uitbundig gefeest.

[img]/img/nieuws/Ver 06.jpg[/img]
[i]De boysband… [/i]

[img]/img/nieuws/Ver 08.jpg[/img]
[i]Een nieuw Idolsduo…? [/i]