DPA Flex sponsort Basketbal Bolwerk Rijnland JK1 voor de trainingsstage in Florida in mei 2006.

DPA Flex en Basketbal Bolwerk Rijnland JK1 gaan een bijzondere samenwerking aan. Dienstverlener DPA Flex zoekt op korte termijn 400 nieuwe werknemers/professionals en heeft daarvoor een speciale website ontwikkeld: www.deoranjekaart.nl De selectiespelers van BR JK1 proberen in maart 2006 deze bijzondere website bij zoveel mogelijk ‘belangstellenden’ onder de aandacht te brengen.

[b]Zoek je een leuke en uitdagende baan, surf naar [url=www.deoranjekaart.nl]www.deoranjekaart.nl[/url] (en laat je CV achter)[/b]

Aan iedere lezer het vriendelijke verzoek om deze website te bezoeken en zoveel mogelijk familie, vrienden, kennissen en collega’s hiervan op de hoogte te stellen.

[b]Stuurt u deze flyer daarom alstublieft door![/b]

Namens de selectie van Basketbal Bolwerk Rijnland JK1 heel hartelijk dank voor uw medewerking.

[i]DPA Flex is een werkgever, waar groei en ontwikkeling van professionals een centrale plaats innemen. DPA Flex staat voor haar mensen, want DPA Flex is haar mensen. DPA Flex beschikt over een ideale combinatie van grote, gerenommeerde opdrachtgevers en een sterke positie in diverse branches en vakgebieden. Daarom vinden professionals bij DPA Flex de meest interessante projecten en de beste basis voor uitdaging en ontwikkeling. Professionals van DPA Flex zijn professionals met hart voor de zaak en de ambitie om verwachtingen bij elk project te overtreffen. Want als interim-professional staan diverse doelstellingen centraal: niet alleen individuele doelstellingen, maar ook die van DPA Flex en bovenal die van de opdrachtgever. Dat vraagt om pragmatische, ondernemende professionals. Als professional bij DPA Flex is het mogelijk om grip te hebben op de eigen arbeidsvoorwaarden. Voor het bepalen van unieke voorwaarden wordt een model toegepast, dat uitgaat van een transparante verdeling van gerealiseerde omzet en arbeidsvoorwaarden: het FIT-model.[/i]