En de benjamini’s 1 waren nog zo gewaarschuwd, dit was niet meer het meidenteam van vroeger waar “toen” nog vrij eenvoudig van gewonnen kon worden; nee de Grasshoppers meiden worden goed opgeleid, dus oppassen geblazen! In de eerste 2 perioden werden de benjamini’s1 compleet weggevaagd, de grasshoppers verdedigden fysiek en doordat zij hierdoor veelvuldig weer in balbezit kwamen konden zij via snelle passes eenvoudig scoren. Alle geleerde fundamentals van de benjamini’s 1 waren op slag kwijt: slecht of niet verdedigen, te lang dribbelen, slechte passes, slechte schoten, maar ook slechte lay-ups. De russtand was 12-33, een verschil van 21 punten!

De wedstrijd was verloren … of toch niet ? Na een zware donderpreek van de coach kwam het herstel in de 3e periode: NU werd de tegenstander het hele veld verdedigd, NU werd er wel goed vastgezet en en NU ook : eerst kijken, passen en als dat niet lukt dribbelen, NU werd er wel als team gespeeld! Onder aanvoering van met name Isaiah en Marco werd de achterstand langzaam teruggebracht, na de 3e periode stond het 29-45 een verschil van nog maar 16.

In de 4e periode gooiden we nog een keer alle energie erin en gingen we tot het gaatje, we naderen de tegenstander tot 47-51, nog maar 4 punten ! Helaas het ontbrak ons daarna aan geluk en Grasshoppers wist daarna de winst naar zich toe te trekken: de wedstrijd eindigde in : 47-55. Jammer Marco, Isaiah, Eveline, Pim, Tycho, Luuk, Maddy en Jeroen, jullie hebben je prima hersteld in de 2e helft en zullen we afspreken dat we vanaf NU geen enkele tegenstander meer “lief” zullen behandelen ? Topscorers : Marco 17,Isaiah 12,Eveline 8, Pim en Tycho 4 en Luuk 2.