“Dat wordt een makkie” hoorde ik voor de wedstrijd één van de welpen zeggen. We hadden ruim een maand geleden gemakkelijk BS Leiden verslagen met ruime cijfers in de uitwedstrijd. Maar BS Leiden had inmiddels een aantal spelers erbij en was de laatste weken aan een goede serie bezig.
Het bleek dus helemaal geen makkie want BS Leiden stond na de eerste kwart met 6 tegen 10 voor. Gelukkig hervonden onze welpen zich in het tweede kwart. Vincent Lambert speelde in zijn nieuwe shirt met nr 35 samen met zijn teamgenoten Thijs, Paula, Chandler en Mustafa BS Leiden van de mat. Na het tweede kwart stond Leiderdorp voor met 20-15.
BS Leiden kwam de derde kwart weer terug en zo werd het reuze spannend. Dat zijn eigenlijk de mooiste wedstrijden voor het publiek en voor de spelers vooral als je dan uiteindelijk de winnaar wordt met 32 tegen 29 ! Geen makkie dus maar wel een hele mooie overwinning.
De welpen zijn eerste geëindigd in hun poule. Ik hoop dat ze met zoveel enthousiasme blijven spelen en dat Emma, die ontbrak vanwege een gebroken pols, goed herstelt.
Gino, Thijs, Mathijs, Olivier, Paula, Vincent L. Mustafa, Ernesto, Chandler, Burhan, Emma en Vincent D. bedankt voor jullie geweldige inzet en een prettige vakantie en tot 6 januari op het nieuwjaarstoernooi !