[img]/img/nieuws/basketbalpiet021.jpg[/img]

Woensdag 30 november werd de jeugd van de Welpen en Benjamini’s tijdens de training verrast door de komst van vier pieten. De trainingen werden al in Sinterklaassfeer gegeven dus dit was extra leuk! De pieten gingen eerst is bij alle drie de velden kijken hoe er werd gebasketbalt. Zelf deden de pieten ook voor hoe goed zij konden basketballen. De Sint had de Pieten voor alle basketballers een cadeautje meegegeven. De Pieten telden tot drie en toen mochten de cadeautjes worden uitgepakt… het was een stoere witte pet met het wolves logo erop! Nadat de Pieten met de kinderen op de foto waren geweest speelden ze met een wedstrijdje mee. Bij de Welpen deden ze nog vrije worpen, waar de Pieten nog wel even op moeten trainen! Hierna leken de Pieten te zijn verdwenen, maar bij de training van de mini’s en meisjes aspiranten kwamen ze terug en ook zij kregen een pet met Wolves logo. Hierbij een kleine foto-impressie van de middag.

[img]/img/nieuws/basketbalpiet004.jpg[/img]
de vier pieten

[img]/img/nieuws/basketbalpiet009.jpg[/img]
De pieten kwamen op het gezang van de welpen af..

[img]/img/nieuws/basketbalpiet015.jpg[/img]
Als de kinderen mooi zingen, krijgen ze een cadeautje

[img]/img/nieuws/basketbalpiet019.jpg[/img]
Iedereen krijgt een pet met wolves logo

[img]/img/nieuws/basketbalpiet025.jpg[/img]
Pieten doen mee met wedstrijdje

[img]/img/nieuws/basketbalpiet026.jpg[/img]
Pieten doen mee met wedstrijdje

[img]/img/nieuws/basketbalpiet027.jpg[/img]
Pieten laten zien hoe goed ze kunnen schieten