De “olieballen” actie van de activiteitencommissie is een groot succes geworden. Tijdens de twee “Kersttoernooidagen” in de Bloemerdhal zijn er maar liefst 200 verkocht. Voor zo ver we weten hebben ze allemaal de waardering “heerlijk” gekregen. Het is trouwens wel een heel karwei geweest. Op beide dagen waren de bakdames al om 8 uur ’s morgens in de weer met pollepels, beslag en hete olie om zo vers mogelijk voor de dag te kunnen komen. [img]/img/nieuws/bbol1.jpg[/img] Er wordt gefluisterd dat vanwege het grote succes ook tijdens het “Nieuwjaarsminitoernooi” weer “olieballen” in de BVL-stand verkrijgbaar zullen zijn. Mocht u van plan zijn om meer dan 20 olieballen aan te schaffen, laat dat dan even weten, de bakdames kunnen er dan rekening mee houden. [img]/img/nieuws/bbol2.jpg[/img] [i]Bakdames Jeanette en Mo in actie, Karin ontbreekt op de foto, zij is met het beslag in de weer…. [/i]