De dames recreanten bereiden zich voor op het “recreanten nieuwjaarstoernooi” in Wijk bij Duurstede. Dit gebeurt zeer geheimzinnig.
[img]/img/nieuws/drtraining(0).jpg[/img]
Andere teams (vooral coaches) mogen de wervelende aanvalroutines van onze dames natuurlijk niet vooraf ontleden. Tijdens een onderlinge “oud tegen nieuw” wedstrijd wist onze fotograaf enkele onthullende foto’s te maken….

[img]/img/nieuws/drtraining(1).jpg[/img]

Ook maakte hij melding van een zeer hoge trainingsintensiteit. De “vlammen” vlogen van de vloer. Kleding raakte doorweekt en, niet onbelangrijk, er werd fraai gescoord. Nog een opvallend detail, de jonge garde werd in zowel de aanval als de verdediging onder het bord “uitgeblokt” zoals op onderstaande foto goed te zien is.

[img]/img/nieuws/drtraining(2).jpg[/img]

Er wordt gefluisterd dat tijdens de volgende training vooral het schot geoefend gaat worden. Tegenstanders….u bent gewaarschuwd!

[img]/img/nieuws/drtraining(3).jpg[/img]