B.S. Leiden – De Topjaren

In de week voor Kerst komt de dubbel-DVD ‘B.S. Leiden – De Topjaren’ op de markt. Vier uur lang genieten van de hoogtepunten uit de voor Leiden unieke basketbalhistorie in de periode 1968-1986. De tijd van de korte broekjes, de gulle geldschieters Parker en Elmex, Mitchell Plaat, de sauna van de Vijf Meihal, een kolkende mensenmassa in de Groenoordhallen en de rivaliteit met Den Bosch en Donar. Op deze DVD beelden uit de nationale competitie inclusief play-offs (In 4 van de 38 wedstrijden is Donar de tegenstander van Leiden), Europa Cup, Jones-toernooi, de wedstrijd tegen North Carolina in Londen, Blitztoernooi en de HBW. De oudste wedstrijd is Bona Stars – Flamingo’s uit 1969, met een nog jonge Mart Smeets in de opstelling bij Flamingo’s. Deze DVD kunt u bestellen bij Martin Hoekstra (hookies@tiscali.nl) tegen de som van 25 euro. Voor verzending wordt 4,95 euro in rekening gebracht. Er is een beperkt aantal DVD’s beschikbaar, dus haast is geboden om dit unieke werk in uw bezit te krijgen.