15 januari is het zover. Dan gaan de Dames Recreanten meedoen aan een toernooi in Wijk bij Duurstede. We waren eerst sceptisch en onze coach, Gijs de Weerd, durfde het in eerste instantie ook niet aan, maar wat hebben we uiteindelijk te verliezen? We houden er minimaal een leuk uitje aan over (en onze uitjes… ach… dat zijn echt UITJES, hè dames!).
Maar ja, trainen op donderdagavond is één ding, een wedstrijd is heel andere koek.

Dus moest er een oefenwedstrijd gehouden worden en dat gebeurde dan ook donderdagavond 1 december tegen, jawel, de Meisjes Junioren. Hun trainer, Paul Crama, en de meisjes zelf denk ik ook, dachten ons wel even in te maken. Maar na de eerste sprongbal werden de eerste punten gescoord door de Dames Recreanten. Trainer Paul schrok zo dat hij direct een time-out aanvroeg. Ze hebben uiteindelijk wel meer punten gescoord, maar het ging niet van een leien dakje, toch meisjes. We vonden het wel erg leuk en we weten nu dat we nog veel moeten leren.

Ik (Mo) maakte 3 behoorlijke fouten op Willemijn, daarvoor alsnog mijn nederige excuses Willemijn, ik moet nog een hoop leren, maar het gaf wel een kick dat ik jou van scoren kon afhouden.
Ik verheug me nu al op 15 december. Dan krijgen jullie (of wij) een herkansing. We zijn inmiddels in trainingskamp dus maak jullie borst maar nat.
Hopelijk vonden jullie het ook leuk. Dus groetjes en tot over 14 dagen.

(Oh ja, meisjes, niet het excuus gebruiken dat jullie niet echt voluit gingen om ons te ‘sparen’.)