Zaterdag was het zover. Voor het eerst gingen we in de kantine van sporthal De Bloemerd van start met een “winkeltje”. Petten, shirts, swaeters, minibaskets, basketballen, dartborden, scheidsrechtersfluitjes etc. waren te koop.
[img]/img/nieuws/winkeltje.jpg[/img]

Opbrengst is voor de activiteitencommissie van BVL, zodat er ondanks de financiële zorgen van de club toch leuke dingen gedaan kunnen worden voor de leden. Er waren ook lootjes te koop voor 50 eurocent per stuk en je kon er leuke prijzen mee winnen. De enthousiaste verkoopsters van dit winkeltje waren niemand minder dan Renske Kleiss en Anniek v.d. Heuvel. Wat hebben die een energie. In no-time was de helft van de loten verkocht. We hebben ze om 16.00 uur dan ook flink aangemoedigd bij hun wedstrijd tegen de Katwijkse Grasshoppers.
Ook verkochten ze aan een lid een behoorlijk aantal petten. Aan wie, dat blijft nog even geheim.
Al met al hebben ze die dag een onverwacht grote omzet gedraaid. Meiden, bedankt….!!!
[img]/img/nieuws/winkeltje(2).jpg[/img]