Alweer de derde wedstrijd voor de meisjesaspiranten 2 dit jaar.
Maar wel de eerste thuiswedstrijd in de Bloemerd. En dat was in het begin wel te merken.
[img]https://www.bv-leiderdorp.nl/upload/nieuws/MA2.jpg[/img]

Ondanks de vroege score van Nina leek het ofwel alsof de meiden de avond ervoor een feestje hadden gehad, ofwel de spanning van het thuis spelen te groot werd. Er zaten ook veel ouders op de tribune.
Dunkinn liep uit naar een voorsprong van 11-6. Door scores van Anne en Lotte kwam Leiderdorp aan het eind van de eerste periode weer terug in de wedstrijd. En toen ook weer beter verdedigd werd en Clothide en Saskia onder de borden gingen heersen werd de eerste periode alsnog afgesloten met een 16-15 voorsprong.
In de tweede periode denderden de meiden van Leiderdorp als een sneltrein verder. Rebecca en Lidwien wisten elkaar heel goed te vinden. Na een periode met een paar hele mooie aanvallen stond het al 36-23. Na de rust startte Leiderdorp eigenlijk weer op dezelfde manier als in het begin van de wedstrijd. Tessa en Joosje zorgden er door meer snelheid en goed samenspel voor dat Dunkinn niet te ver kon terugkomen en dat de voorsprong gehandhaafd bleef. Aan het begin van de vierde periode werd het toch nog even moeilijk. Aan onze kant werd wat minder goed verdedigd en Dunkinn kwam zelfs nog terug tot 52-46 maar door ondermeer twee mooie scores van Amelia werd het uiteindelijk toch een mooie ruime overwinning van 63-52. Goed gespeeld meiden. Het was een leuke sportieve(door twee goeie scheidsrechters, Mathijs en Fabio) wedstrijd met een paar hele mooie aanvallen en goed samenspel.

[i]Punten[/i]
Lidwien 16 punten
Rebecca 12 punten
Lotte 10 punten
Saskia 6 punten
Clothide 6 punten
Amelia 5 punten
Anne 4 punten
Nina 4 punten