Nog een paar dagen en het nieuwe seizoen gaat van start. Kijk goed op het trainingsschema wanneer je moet trainen. De eerste trainingsweken gebruiken we om de nog niet complete teams aan te vullen. Het is dus belangrijk dat je gelijk goed je best doet en aanwezig bent!

[b]Wijziging in het trainingsschema[/b]
Om diverse redenen hebben we een aanpassing moeten doen in het trainingsschema. De dinsdagavondtraining van de jongens aspiranten 2/3 en kadetten 2 zijn verplaatst naar de donderdagavond van 19.30 – 21.00 uur. Trainer is, net als op de woensdag, Jorge Liauw.
Dames 1 gaat op dinsdagavond trainen van 19.30 – 21.00 uur o.l.v. Simone van Meurs. De donderdagavondtraining voor dames 1 is vervallen.
De individuele training op woensdag van 18.00 – 19.30 uur, is bedoeld voor iedereen die zijn “fundamentals” wil trainen. Voorlopig zal Paul Crama toezicht houden. Als je vragen hebt kan je ook gerichte oefenstof van hem krijgen.

[b]Ouderavond voor ouders van welpen, benjamins, mini’s en aspiranten[/b]
Een nieuw fenomeen. De TC wil aan het begin van het seizoen de ouders informeren middels een ouderavond per leeftijdscategorie.
Onderwerpen die o.a. aan de orde zullen komen zijn:
– voorstellen van de TC, wat doen ze en wat zijn de toekomstplannen
– voorstellen trainers en coaches
– ouderparticipatie
– teammanager
– kleding

[i]De volgende avonden zijn gepland:[/i]
woensdag 7 september, voor welpen en benjamins, van 19.00 – 20.00 uur.
donderdag 8 september, voor de aspiranten, van 19.30 – 20.30 uur.
vrijdag 16 september, voor de mini’s, van 18.30 – 19.30 uur.

De genoemde groepen krijgen de eerste week van de trainingen ook nog een schriftelijke uitnodiging mee naar huis.

[b]Wedstrijdschema[/b]
De wedstrijdsecretaris, Bert Klompmaker, heeft weer een prachtig wedstrijdschema gemaakt. Dames 1, Heren 2, Benjamins 2, Welpen, Jongens Aspiranten 1, Jongens Aspiranten 2, Jongens Aspiranten 3, Jongens Junioren, Meisjes Aspiranten 1 en Meisjes Junioren beginnen op 17 september.
De andere teams beginnen 24 september.
Uiteraard zullen jullie het wedstrijdschema binnenkort ontvangen.

Tot ziens in de sporthal!