Net zoals verleden jaar zou Unity FM graag nog een paar vrijwillige medewerkers voor het sportprogramma, “Time Out Sport”, willen werven. Time out Sport is een programma van de lokale radio, “Unity FM”. Dit programma wordt uitgezonden op de zaterdagmiddag en wel vanaf 14.00 tot 17.00 uur. Unity FM is op 88.8 fm te beluisteren op de kabel. In de ether op 106.1 fm en wereldwijd op internet.

Waarom nu deze oproep. We hebben nu genoeg mensen om zowel technisch als qua presentatie de uitzendingen op de zaterdagmiddag te verzorgen, maar we willen ook meer aandacht aan de sport van de zondag en dat door middel van een eenuursuitzending gaan besteden. Het tijdstip hiervan is nog in beraad.
Ook willen we op de zaterdagmiddag met de benodigde apparatuur live uitzendingen gaan verzorgen vanaf diverse sportvelden. Dit gebeurde in het verleden ook al. Daar hebben we nu meer mensen voor nodig!

Kunt en wilt u in een wisseldienst, waarbij u zelf aangeeft hoeveel zaterdagen u zich beschikbaar wilt en kunt stellen om aanwezig te zijn in de studio of bij belangrijke sportgebeurtenissen (live uitzendingen), geeft u dan op. Leeftijd is niet belangrijk. U wordt dan geheel ingewijd in de techniek of de presentatie van een radiosportuitzending en live programma’s maken ter plaatse van belangrijke sportgebeurtenissen.

De nieuwe leden die vorig seizoen deel zijn gaan uitmaken van ons team zijn nog zo enthousiast dat zij graag aan een nieuw seizoen willen meewerken en dan graag met de medewerking van u.

[b]Uw opgave kunt u doen op het volgende adres:[/b]
H.Nulle.
Koekoekstraat 45.
2352 CV Leiderdorp.
Tel: 071-589617
GSM: 06-25544522
E-mailadres: h.nulle@planet.nl

Als bijzonderheid kunnen wij nog vermelden dat wij zeer binnenkort gaan verhuizen naar een vaste studio bij het zwembad de Does.