[img]https://www.bv-leiderdorp.nl/upload/nieuws/poster_verenigingsdag2005_kleur_klein.jpg[/img]

Op 11 juni aanstaande zal het seizoen 2004-2005 worden afgesloten met de inmiddels traditionele clubdag. Ieder jaar weer opnieuw blijkt dit een dag te zijn met veel plezier voor de leden en ook hun ouders! Dit jaar is het programma zeer gevarieerd. Natuurlijk staat het ouder/kind toernooi centraal, maar daarnaast mag zeker de barbecure en de loterij niet worden vergeten. Achter de bar van de kantine Time Out in de Bloemerd liggen nog inschrijfformulieren voor deze barbecure en het oouder/kind toernooi. Dit jaar vindt ook de algemene ledenvergadering op dezelfde dag plaats. In het kort volgt hieronder een overzicht van de planning van deze dag.

10:00 – 12:00 u, Examen F-cursus
Op zaterdag 28 mei en 4 juni staat er voor een diegene die zich opgegeven hebben een F-cursus gepland. Het examen staat gepland op zaterdag 11 juni.

12:30 – 14:00 u, Algemene Ledenvergadering
De agenda en begroting voor het seizoen 2005-2006 zal begin juni ter inzage voor allen klaar liggen.

14:00 – 18:00 u, Ouder / Kind toernooi
Ook dit jaar is het weer mogelijk dat de welpen, benjamini’s en mini’s en ook de ouders van deze kinderen een paar wedstrijden tegen elkaar spelen. We beginnen met, kinderen tegen kinderen en ouders tegen ouders. Daarna mogen de kinderen tegen de ouders hun kunsten vertonen.
Vervolgens zal het vanaf ± 16:30 uur de beurt zijn voor de aspiranten, kadetten, junioren en senioren om een aantal wedstrijden tegen elkaar te spelen.

19:00 – 21:00, Barbecue
Na al deze wedstrijden wordt het tijd om voor de inwendige mens te zorgen. De kosten per portie is € 10,00. Om 20:00 u zal de trekking van de LOTERIJ worden gedaan door een bekende Nederlandse basketballer. Tot dat moment kunnen de eventuele nog voorradige loten worden ge- of verkocht.

21:00 – tot in de vroege morgen, Party!
DJ Gamba en DJ Chied verzorgen de muziek op een knallend feest. Al je verzoekjes kunnen zij draaien!