Maaike Klompmaker (MK1) en Raymond Schijf (JA1) zijn geselecteerd om uit te komen in het Regioteam Den Haag. Dit regioteam zal a.s. zondag 12 oktober een rayontoernooi spelen tegen de regioteams uit Rotterdam en Utrecht. Tijdens dit toernooi zal tevens gekeken worden welke spelers uit kunnen komen in het team van rayon West dat een landelijke competitie gaat spelen. Voor de spelers alle reden om zich in de kijker te spelen!

Het toernooi is de afsluiting van een jaar waarin de jongens en meisjes geboren in 1989 via 8 regionale trainingen geselecteerd werden. Na drie trainingen bleven er ca. 25 spelers over. Uit deze 25 spelers is nu een team van 12 gevormd. Raymond en Maaike kunnen er trots op zijn dat ze voor dit team mogen uitkomen! Ook de bolwerkspelers van JA1, Sven Bergsma en Wouter van der Eng (beiden BV Alphia) zijn gekozen in het team.
Het Rayontoernooi wordt gespeeld op zondag 12 oktober van 10 tot 17 uur in “de Duikelaar” te Waddinxveen.