De coach had de hoop dat het goede spel van vorig weekend tegen Leiden werd doorgetrokken tegen “Angstgegner” Lokomotief, maar helaas BVL gaf – ondanks de thuiswedstrijd – niet “thuis”.

De hoop van de coach was al na de eerste periode vervlogen toen hij moest constateren dat de verdediging EN de aanval van zijn team een schim was van vorige week. Lokomotief, toch altijd een lastige tegenstander voor BVL, laat dan zien veel constanter te kunnen spelen, waardoor zij vrij eenvoudig naar een 6 – 18 stand wegliepen.

Even leefde BVL nog op in de 2e periode (13 – 13), maar daarna kunnen we heel kort zijn over het verzet van de U18-1, Lokomotief was oppermachtig en de wedstrijd eindigde in een – voor BVL – kansloze 42 – 66.

De coach hoopt dat het team beseft dat om een hoog te eindigen je veel constanter moet spelen, dit zou kunnen door wat geconcentreerder en serieuzer de trainingen af te werken, maar dat hoeft de coach spelers van 16 of 17 jaar toch niet te vertellen, die begrijpen dat toch onderhand wel ???

[b]Scores: Mark (10), Tycho (9), Calvin (8), Jimmy (5), Marco en Luuk (4) en Dymas (2)[/b]