De stunt bleef dit keer uit, BS Leiden speelde goed en liet in de eerste helft al gauw zien waarom zij op dit moment op de eerste plaats staan. BVL deed ook wel zijn best, maar kwamen er niet aan te pas; onder het bord werden we te vaak afgetroefd door het verschil in lengte. Iets waarover de coach wel duidelijk zorgen maakt is het teamspel van de XU12-1, de verschillen tussen de spelers onderling zijn – op dit moment – groot en het lijkt wel of die zelfs groter worden. Willen we volgend jaar weer bovenin meedoen dan zullen die onderlinge verschillen wel weggewerkt moeten zijn en moet de U12-1 nog meer als team spelen, genoeg dingen om te trainen Glenn ! Terug naar de wedstrijd;
de eerste periode met, het vijftal Eveline, Mady, Jeroen, Emma en Olivier, ging al niet goed, BS Leiden kon vrij eenvoudig (veel onder de basket) scoren, terwijl wij moeite hadden om zelf te scoren, in de 2e periode deden Burhan, Vincent, Mady, Mathijs, en Eliah, met rust stond het 47 – 32 en de schade was dus beperkt gebleven. Helaas was het daarna over en uit met de XU12-1, want BS Leiden liep heel snel weg in de 3e periode waardoor we met een 85 – 46 achterstand de laatste periode ingingen. Die laatste periode verliep voor ons team het best want deze verloren we slechts met 1 punt waardoor de uiteindelijke eindstand 97 – 57 werd. Jammer, we dachten na de fantastische overwinning tegen Voorburg de overwinningstrein weer op gang te brengen, maar deze kwam vandaag weer tot stilstand. XU12-1: Blijf hard trainen en probeer in de komende tijd het teamspel te verbeteren, krijgen we dat voor elkaar dan gaan we volgend jaar zeker weer een belangrijke rol spelen om een mogelijk kampioenschap.

[i]Scores:[/i] Mady (15), Eveline (14), Jeroen (12), Eliah (8), Mathijs (4), Vincent en Olivier (2)