Gelukkig , het foutje van vorige week is rechtgezet; DAS werd in de Bloemerd verslagen. De U14-2 had er weer zin in, de energietanken zijn weer gevuld en dat was goed te merken, DAS werd nu veel eerder aangepakt , Marco, Isaiah, Mady, Mike en Luuk zaten nu veel beter in de wedstrijd en verdienden een dik compliment, de 1e periode verloren we weliswaar met 15 -16, maar dat kwam alleen omdat DAS een fantastisch schot had in de 1e periode.
De vermoeidheid in de periodes daarna zou ze zeker gaan opbreken en ja hoor, dit kwam in de 2e periode uit; doordat Tycho, Jeroen, Robin, Alberto, Mark en Mike fel bleven verdedigen konden wij langzaam aan weglopen, met rust stond het 32 – 24.
We dachten nu dat het verzet gebroken was , maar DAS dacht er heel anders over, ze gooiden er een schepje op en profiteerden van het feit dat we Mike wat rust gaven, binnen no time was de achterstand door DAS weggewerkt en werden we in ons spel onrustig, gelukkig duurde die onrust niet lang, de U14-2 was nu wakker genoeg en gooide ook meer energie in de strijd, aan het einde van de periode stond het 50 – 49 in ons voordeel.
De motor van de U14-2 draaide weer als een “dieseltje” en dus werd in de 4e periode het verzet van DAS definitief gebroken, DAS moest nu steeds de schoten van buiten de bucket nemen en de rebound (Mike, en Mark wie anders ?) zorgde dan voor een snelle fast break, de U14-2 schakelde over naar de hoogste versnelling en “sloopte” in de resterende tijd DAS “vakkundig”, de wedstrijd eindigde in een 70 -55 winst en de eerste plaats is weer terug in onze handen. Prima gespeeld U14-2 , speel de volgende wedstrijden met net zoveel felheid en energie als nu en dan kunnen we zeker een kampioensfeestje inplannen !

[i]Scores:[/i] Mike 42, Mark 11, Mady 8, Tycho 4, Isaiah en Luuk 2 en Robin 1