In onze sporthal De Bloemerd is er weer een nieuw reclamedoek opgehangen. De sponsor is Saton Optiek Leiderdorp (ook de shirtsponsor van ons M16-1 team). Met dit reclamedoek worden de drie Leiderdorpse binnensportverenigingen (Leython DC, De Sportvogels en BVL) gesteund. Saton Optiek Leiderdorp heeft OOG voor het welzijn van sportend Leiderdorp en de clubs zijn daar vanzelfsprekend heel blij mee.

Op de foto manager Nina Boer en haar collega Jaap van Saton Optiek Leiderdorp samen met vertegenwoordigers van de volleybal-, badminton- en basketbalclub.

Meer over onze sponsor: Saton Optiek Leiderdorp is al ruim 25 jaar gevestigd in de Winkelhof te Leiderdorp. De collectie van Saton Optiek Leiderdorp is zeer veelzijdig. Naast de bekende Saton Optiek merken en diverse modemerken is de winkel in Leiderdorp met een zeer uitgebreide collectie artistieke monturen het adres voor een uitgesproken montuur. Design, kleur en gebruik van diverse materialen zijn terug te zien in deze collectie. In de winkel in de Winkelhof staan deskundige medewerkers voor u klaar voor advies over brillen, zonnebrillen, ZEISS glazen, contactlenzen en de beste oogzorg. Maak online of telefonisch een afspraak.

Hiermee pakken we ook gelijk de kans om weer eens om binnen onze vereniging de aandacht te vestigen op de interessante mogelijkheid voor bedrijven en instellingen om onze clubs te sponsoren middels een doek in de Bloemerd. Er vele tienduizenden bezoekers naar de hal in een jaar, uit zowel Leiderdorp als de omgeving: de exposure is dus enorm, 11 maanden lang elk jaar! Wees creatief en spreek familie, kennissen en ondernemers aan! Een reclamedoek is een kans voor meer bekendheid en steun aan de Binnensport Ondersteuning Leiderdorp (BOL). Meer te lezen over de mogelijkheden van sponsoring is HIER te lezen.