In de hal is weer een nieuw reclamedoek opgehangen van Nauta Maritiem: al sinds 1968 een begrip in de watersport!

Nauta Maritiem en Hans Nauta zijn een begrip in Zoeterwoude. Of beter gezegd: een begrip in de watersport. Bij Nauta Maritiem kun je rekenen op een betrouwbaar advies en deskundige service op het gebied van aankoop, onderhoud en professionele winterstalling van uw boot. Ook kunnen ze je van dienst zijn bij de aankoop en onderhoud van Yamaha buitenboordmotoren. Tevens hebben ze een ruim aanbod in stallings- en wegtrailers. Ga bij Nauta langs! In de nieuwe showroom informeren zij jou graag over de vele mogelijkheden die Nauta Maritiem je kan bieden: betrouwbaar advies en deskundige service voor iedere watersporter!  Voor meer info KLIK HIER.

Vertegenwoordigers van de drie BOL-verenigingen op de foto met de sponsor Hans Nauta met het reclamedoek op de achtergrond.

Waar is onze sponsor te vinden?
Nauta Maritiem
Hoge Rijndijk 215-217
2382 AL Zoeterwoude-Rijndijk
Telefoon: +31 (0)71 – 589 26 06
Email: info@nautamaritiem.nl

Hiermee grijpen we ook gelijk de kans om weer eens om binnen onze vereniging de aandacht te vestigen op de interessante mogelijkheid voor bedrijven en instellingen om onze clubs te sponsoren middels een reclamedoek in de Bloemerd. Er vele tienduizenden bezoekers naar de hal in een jaar, uit zowel Leiderdorp als de omgeving: de exposure is dus enorm, 11 maanden lang elk jaar! Wees creatief en spreek familie, kennissen en ondernemers aan! Een reclamedoek is een kans voor meer bekendheid en steun aan de Binnensport Ondersteuning Leiderdorp (BOL). Meer te lezen over de mogelijkheden van sponsoring is HIER te lezen.