In de De Bloemerd is  weer een nieuw reclamedoek opgehangen. De sponsor is Kerkvliet Makelaars BV, makelaars in woonwensen! Dit kantoor is gevestigd op de Hoge Rijndijk 271A, 2314 AG Leiden. Het is een bedrijf, dat al bijna 10 jaar bestaat, 20 jaar makelaarservaring biedt en toch heel jong en dynamisch is. Vanuit hun kantoor aan de Hoge Rijndijk in Leiden verzorgen en begeleiden zij met een klein, maar betrokken en vakkundig team de koop en verkoop van woningen in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en omgeving. Of zoals te lezen is op de site: “Vastgoed is onze passie en makelaar zijn is vóór alles mensenwerk!”

Op de foto: onze sponsor Erwin Nas (mede-eigenaar van Kerkvliet Makelaars) staat samen met de vertegenwoordigers van de binnensport verenigingen: Badmintonclub De Sportvogels (Petra Barremans),  Basketball Vereniging Leiderdorp (Arie van de Nadort) en Volleybalverniging Leython DC (Ewout Verkerk) met het reclamedoek op de achtergrond.

Hiermee pakken we ook gelijk de kans om weer eens om binnen onze vereniging de aandacht te vestigen op de interessante mogelijkheid voor bedrijven en instellingen om onze clubs te sponsoren middels een doek in de Bloemerd. Er vele tienduizenden bezoekers naar de hal in een jaar, uit zowel Leiderdorp als de omgeving: de exposure is dus enorm, 11 maanden lang elk jaar! Wees creatief en spreek familie, kennissen en ondernemers aan! Een reclamedoek is een kans voor meer bekendheid en steun aan de Binnensport Ondersteuning Leiderdorp (BOL). Meer te lezen over de mogelijkheden van sponsoring is HIER te lezen.