Op zaterdag 2 april was MultiVlaai Leiderdorp de ballensponsor bij de wedstrijd van ons M16-2 team (tegen Zoebas).

Bij onze ballensponsor  MultiVlaai gevestigd in Winkelhof kun je terecht voor overheerlijke Limburgse traktaties. Ambachtelijk en vers gemaakt, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Dagelijks bakt de dynamische bakkerij van Bakkersland een groot aantal verschillende vlaaien. Vervolgens worden deze vlaaien binnen 24 uur vervoerd naar de 112 MultiVlaai–vestigingen door heel Nederland. Ook naar Leiderdorp! Bij MultiVlaai bent u dus elke dag verzekerd van een verse traktatie. Dát is het geheim van het Limburgs genieten!

Heeft u een vraag of speciale wensen? Neem dan gerust contact op of ga dan even langs in de winkel. Ze helpen je  graag met een goed en smaakvol advies! De keuze is reuze! Ze zijn iedere dag van de week geopend.

De MultiVlaai is gevestigd in de Winkelhof 77, 2353 TV Leiderdorp (Tel. 071 542 3190).

Klik HIER voor meer informatie van/over onze ballensponsor.

 

Wil je ook bal- of shirtsponsor worden? Bekijk dan HIER de mogelijkheden op onze website.