Laatste nieuws
  1. Dames 1 komt net tekort tegen Grasshoppers 2
  2. Horeca in De Bloemerd voorlopige gesloten bij trainingen en wedstrijden!!!
  3. Contributieverhoging voor het seizoen 2023/2024
  4. Zondag 1 okt. horeca in De Bloemerd gesloten!
  5. Sportfondsen zoekt personeel. Iets voor jou?

Keurslager Albert Pestel ballensponsor

Op zondag 20 maart was Albert Pestel (van de keurslager in de Winkelhof) ballensponsor bij de wedstrijd van VSE2-team.

Albert Pestel is al vele jaren met plezier werkzaam in het slagersvak. Deze winkels van zijn gevestigd in de Winkelhof in Leiderdorp en het Paradeplein in Nootdorp waar een team van enthousiaste medewerkers dagelijks voor u klaarstaat met een breed assortiment vers vlees, verse vleeswaren en nog veel meer. Als ambachtelijke Keurslager bieden zij u uiteraard de lekkerste producten, zoals  luxe vlugklaar, verse maaltijden maar ook barbecuespecialiteiten! Ze zijn maandag tot met zaterdag geopend.


Heeft u een vraag of speciale wensen? Neem dan gerust contact op of kom even langs in een van de winkels. Ze helpen u graag met een goed en smaakvol advies! Met een gemotiveerde team streven ze naar goede kwaliteit, service en vooral passie voor het slagersvak.

Wil je ook bal- of shirtsponsor worden? Bekijk de mogelijkheden op onze website