Als vervolg op de beslissingen van het Kabinet om tussen 17.00 u en 05.00 uur geen sportactiviteiten toe te laten, heeft de NBB besloten om alle wedstrijden tot de Kerst uit te stellen (lees bericht NBB) Dat betekent dat de wedstrijden van onze seniorenteams en het M20-1 team later in het seizoen (1e helft 2022) worden gepland. De wedstrijden van de overige jeugdteams zijn tot aan de kerst vervallen en we hopen in begin 2022 weer gewoon wedstrijden kunnen spelen.

Aangepaste trainingstijden: er wordt van alles gedaan om op andere tijden toch te kunnen blijven trainen. Zo maken we zoveel mogelijk gebruik van de ruimte in de Bloemerd die nu niet benut wordt voor het spelen van wedstrijden op zaterdag. Via de coaches/trainers worden jullie op de hoogte gehouden van de momenten dat er getraind kan worden.