Succes, wie wil dat nou niet?! Jij wil toch ook topscorer worden, wedstrijden winnen en kampioen worden? Hard werken daarmee kom je ver, maar met alleen hard werken kom je er niet. Goed materiaal zorgt ervoor dat onze teams het maximale kunnen halen uit de trainingen en daarmee maximaal presteren tijdens de competities. Het is dus belangrijk dat we als club investeren in goede materialen. Denk hierbij aan baskets, tenues en natuurlijk basketballen. Voor de laatstgenoemde zijn we hard op zoek naar sponsoren. Vind jij goede basketballen ook belangrijk en wil je graag investeren in het Leiderdorpse basketbal? Sponsor dan een bal voor een wedstrijd voor maar 100 euro! Wat krijg je hiervoor terug? Je gaat als sponsor met het team op de foto dat je (bal-)sponsort, komt op de website te staan van bv-leiderdorp en indien gewenst in het Leiderdorps Weekblad. Meld je dus snel aan als sponsor door te mailen naar secretaris@bv-leiderdorp.nl.