De Bloemerdhal: dé sporthal van Leiderdorp waar drie sportverenigingen hun trainingen en wedstrijden in spelen. In de Bloemerdhal komen jaarlijks dus een hele hoop mensen. Zowel spelers als toeschouwers maken gebruik van de hal. Wat is er nu een betere plek om te adverteren dan een locatie waar veel mensen komen? Vele sponsoren hebben al een mooi doek hangen in sporthal De Bloemerd. Enkele voorbeelden zijn: Sportfondsen, Yarden, Sport2000 en Renewi. Wil jij ook graag met jouw bedrijf nieuwe klanten werven en zou je een eigen doek in sporthal De Bloemerd willen hangen? Dit is mogelijk! Indien je een bedrijf kent of zelf een bedrijf hebt dat dit graag wil, laat het ons dan even weten dan zullen we je meer informatie geven. Als lid zijnde van BV Leiderdorp kun je 50 euro verdienen door een doeksponsor aan te dragen, dus als je nog wat wil bijverdienen, neem dan ook contact met ons op! Help jij De Bloemerdhal aan nieuwe sponsoren voor de grote doeken in de hal? Mail dan: secretaris@bv-leiderdorp.nl!