Afgelopen 5 juni zijn er weer nieuwe versoepelingen aangekondigd door de overheid. Ook rondom de sport betekent dit goed nieuws! De sporthal zal namelijk steeds meer kunnen worden gebruikt waarvoor hij bedoeld is: basketballen!

Vanaf 5 juni zijn er dus weer een aantal versoepelingen ingegaan waar wij als BV Leiderdorp erg blij mee zijn. Hieronder zal ik ze even voor je op een rijtje zetten:

  • Er zijn geen beperkingen meer voor de groepsgrootte per training. Elk team kan dus weer volledig aanwezig zijn en trainen in de sporthal.
  • Het is weer mogelijk voor elk team uit elke leeftijdscategorie om in de sporthal te kunnen trainen. Ook voor iedereen boven de 27 jaar dus!
  • De kleedkamers & douches zijn weer open voor gebruik. Wel dien je nog 1,5m afstand te houden in de kleedkamers.

Wij willen je wel vragen om zoveel mogelijk thuis om te kleden en te douchen. Ook is het belangrijk dat overal buiten de lijnen van het veld de 1.5m afstand wordt gehouden en dat er een mondkapje wordt gedragen. Voor alsnog zullen wij geen gebruik maken van sporthal De Bloemerd omdat deze momenteel wordt gebruikt als vaccinatielocatie. Wij wijken met onze trainingen uit naar andere sporthallen in de nabije omgeving. We zijn er bijna, maar nog niet helemaal. Dus nog even volhouden en voor nu kunnen we alvast uitkijken naar een mooi nieuw seizoen waarin we weer lekker kunnen basketballen met z’n allen!