Zaterdag 19 september 2020 is de Grote Clubactie gestart. De jeugdleden van BVL gaan op een verantwoorde langs de deuren om loten te verkopen. Help jij mee om onze clubkas te spekken? Ñu kun je loten kopen bij onze jeugdleden! Hoe werkt het? Het idee is eigenlijk heel simpel. We verkopen loten voor slechts € 3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar BVL! Dus… KOPEN DIE LOTEN!

Een bijzonder lot is…. het Superlot. Wat is een Superlot? Het Superlot lot staat gelijk aan de aankoop van 50 reguliere Grote Clubactie loten (prijs per lot is € 3,-). De prijs van een Superlot is hier dan ook gelijk aan en kost dus € 150,-. 80% hiervan gaat naar de vereniging. Nog meer kans op mooie prijzen!!!

Wat zijn dan die prijzen? Lotenkopers maken kans op de hoofdprijs van € 100.000,-. Ook maken ze kans op 4 jaar zorgeloos rijden in een Seat mii electric of een reischeque voor een luxe campingvakantie van Vacansoleil t.w.v. € 2.500,-. Naast deze drie topprijzen zijn er meer dan 300.000 andere prijzen te winnen, allemaal dankzij een winkans van 1 op 10! Klik HIER voor meer informatie over de prijzen.