Ook tijdens de Kerstvakantie van 2020 organiseert Marlous Nieuwveen weer een basketballcamp! ​Het Wintercamp vindt plaats van 28 t/m 30 december in sportzaal Houtkwartier in Leiden. ​Tijdens dit basketballcamp wordt er van 09:00 tot 16:00 getraind. Heb jij zin om 3 dagen lang lekker te basketballen, plezier te maken en wil je een betere basketballer worden? Ben jij dol op basketbal en wil je tijdens de vakantie aan je skills blijven werken?​ Wil je training krijgen van Eredivisiecoaches, Top-trainers, Spelers en Speelsters?​ Geef je dan snel op!

Hoe zien de dagen er uit? In de ochtenden zal er veel gewerkt worden aan skills zoals: schottechniek, defense, passing, rebounden en ballhandling. In de middag worden de wedstrijden van het camptoernooi gespeeld en is er tijd voor verschillende competities waarbij mooie prijzen te verdienen zijn! Hierna worden de deelnemers weer opgehaald, dit houdt dus in dat je overdag lekker kan ballen en trainen maar s’avonds heerlijk in je eigen bed kan slapen!