Nieuwsbrief #5 is verspreid met daarin allerlei maatregelen die i.v.m. het corona-virus noodzakelijk zijn om weer veilig te kunnen trainingen. Helaas moeten we wel bepaalde zaken (tijdelijk) beperken, zoals gebruik kleedkamers en het komen kijken. Jullie medewerking is van groot belang. Lees de nieuwsbrief aandachtig door!

Voor de maatregelen bij wedstrijden komt binnenkort een afzonderlijke nieuwsbrief.

Het bestuur houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zal -indien nodig- aanpassingen in het corona-protocol aanbrengen en de leden daarover informeren. Wij rekenen op de medewerking en begrip van iedereen. Alleen dan kunnen we de komende tijd trainen en wedstrijden blijven organiseren. Met elkaar het mogelijk maken om te kunnen blijven basketballen!

Meer informatie over basketballen en de maatregelen i.v.m. het coronavirus zijn o.a. te lezen op de website van de NBB en het RIVM.